İlyasköy Anaokulu

Vizyon: İlyasköy Anaokulu olarak:Milli ve manevi değerlerimizi yaşayan, türkçeyi düzgün kullanan, öğrenmeye istekli, sorgulayan, paylaşımcı, kendine güvenen ve çevresine özgüven veren, yaparak yaşayarak öğrenme ortamı oluşturarak toplumda etkili nitelikli fertler yetiştiren, okul öncesi dönemde nitelikli ve öncü eğitimin lider adresi olmak.

Misyon: İlyasköy Anaokulu olarak:Sevginin esas olduğu okul öncesi eğitimi daha nitelikli kılarak; milli ve manevi değerlere bağlı dürüst, ilkeli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı çocuklar yetiştirmenin temelini oluşturmak.

Başarılar: Beyaz Bayrak Ödülü Beslenme Dostu Okullar Sertifikası Kahverengi Bayrak

Saatler: Sabah:07:30-12:30 Öğlen:12:30-17:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul Projesi Eko Okul Projesi Okullarda Orman Projesi Minik Tema

WEB - https://ilyaskoyanaokulu.meb.k12.tr

Adres - İLYASKÖY MAH. YENİCE SK. ILYASKÖY ANAOKULU BLOK NO 36 İÇ KAPI NO 1 İLKADIM / SAMSUN

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - İlyasköy Mah.Yenice Sok. No:36/1 İlkadım Samsun